Transport si retururi

Livrare

Expediţiile preluate în zilele de luni-vineri indiferent de localitate  se livrează în termen de maxim 24 ore în orice localitate de destinaţie (pentru produsele care sunt in stoc).

Expediţiile preluate în zilele de sâmbată indiferent de localitate  se livrează luni.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid Bookurier. Costul transportului pentru orice comanda pana in 400 lei este de 25 lei(transport orase mari). Daca comanda depaseste suma de 400 lei, transportul este gratuit.

Livrarea produselor in afara tarii, in Italia si Spania se face de catre Tabita Tour. Costurile le aveti mai jos in tabel.

Comanda

Cost transport

Orase mari

Cost transport

Localitati mici(km suplimentari

Cost transport Italia, Spania


  < 400 lei
    25 lei
     25 lei

8 eur/pana la 5kg

12eur/5-10kg

  peste 400 lei
    gratuit      gratuit

8 eur/pana la 5kg

12eur/5-10kg

Nota: in sate si comune sau orase care nu sunt in reteaua standard a curierului pot aparea taxe suplimentare

Factura de achizitie o veti primi in format electronic (fisier pdf) pe adresa dvs. de email.


Retururi


Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme, tinand cont ca dvs. veti plati costul pentru transportul retur. Dreptul de retur este valabil pentru persoane fizice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia duneavoastra pe email (office@newt.ro).


Conform Art. 4 din Legea 130/2000 , clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului prin transfer bancar in contul clientului.


In cazul in care doriti sa returnati produsul, va vom fi recunoscatori daca ne spuneti motivele returnarii. Acest lucru ne va ajuta sa va oferim servicii si produse mai bune in viitor. Va multumim!


De asemenea, atunci cand ne anuntati despre intentia dvs. de a face retur, trebuie sa specificati si modalitatea de compensare pe care o doriti:

1. Inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs.

2. Primirea banilor inapoi.


Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!

Costuri de returnare

Costurile de retur sunt suportate de catre client. Se poate face retur prin Posta Romana (cea mai ieftina varianta) sau prin orice curier ales de dvs.

In cazul in care returul se face datorita unor defecte de fabricatie ale produsului, costul de retur este suportat de noi.

Adresa de returnare a produselor:

Sc. New Eastern Way Trading Srl., Bd. Dinicu Golescu 43, bl. 7, sc. A, et. 5, ap. 22, sector 1 Bucuresti


Momentan magazinul newt.ro livreaza in urmatoarele tari: Italia, Spania.