About us

Newt provine de la prescurtarea firmei New Eastern Way Trading.

Am infiintat compania New Eastern Way Trading in anul 1996, iar in anul 2008 am decis sa cream domeniul online newt.ro. Simteam ca pe piata din Romania exista o necesitate fata de comertul online si cum timpul este din ce in ce mai pretuit, shoppingul online este comod si accesibil tuturor. Cu atat mai mult cu cat noi ne ocupam sa iti punem la dispozitie exact ceea ce ai nevoie.

Sediul Central Newt.ro

Atunci cand am creat Newt, ne-am gandit sa facem ceva despre frumos, despre libertate, moda, status quo si despre placerea de a trai. Oamenii si femeile in general, iubesc sa faca cumparaturi si sa aiba acces la produse unice. Noi exact la aceste capitole lucram pentru clientii nostri.

Compania noastra, avand traditie in domeniu, crede in succes si in rezultate, in invatare continua si in respectul pentru individ, comunitate si mediul inconjurator. 

Newt isi doreste sa devina cel mai bun magazin online, iar cu perseverenta si seriozitate, suntem siguri ca putem reusi. Misiune noastra este sa facem oamenii sa se iubeasca asa cum sunt si sa se simta confortabil si increzatori in hainele pe care le poarta zi de zi. 

Noi credem ca fiecare dintre noi este unic, iar defectele nu exista. Indiferent de silueta, de domeniul in care activezi, de varsta pe care o ai, ceea ce conteaza de fapt la sfarsitul zilei este sa continui sa ai zambetul pe buze si sa fii sincera fata de tine si fata de cei din jur. Tocmai aceste aspecte te fac speciala, iar corpul tau va radia de fericire daca tu vei fi increzatoare in tine si in fortele proprii. 

Toate evenimentele de fashion iti prezinte modele ideale, te indeamna sa stii cate kilograme sa ai, ce haine sa porti, cum sa te comporti in societate. Te limiteaza si simti ca nu mai esti tu. Despre asta este newt. Noi suntem constienti ca diferentele ne fac ceea ce suntem si indiferent de ceea ce alegem sa fim, trebuie sa ne simtim bine si sa emanam trairi pozitive. 

Valorile in care noi credem si care ne diferentiaza de restul magazinelor de pe piata, tin de respectul fata de cei din jur, de realizarea unui comert corect pentru clienti si parteneri, totodata suntem focusati pe satisfacerea clientilor, care pentru noi sunt pe primul loc.

Clientii nostri dobandesc zi de zi incredere fata de noi, iar acest lucru este resimtit prin faptul ca revin de fiecare data cu mare drag. Intocmai acest lucru a fost si premiat. In anul 2015 Newt.ro a castigat premiul de "Cel mai bun magazin online fashion" de la Fashionable by Google.

De ce noi?

Echipa newt.ro este o echipa compacta, dar foarte vesela. Aici domneste voia buna si ne place sa credem ca aceste lucruri sunt resimtite si din fata monitoarelor, atunci cand vorbim la telefon sau pe chat. Ne place ceea ce facem si ne place sa interactionam cu tine de fiecare data.

Stim ca esti unica si stim exact de ceea ce ai nevoie. In fiecare zi iti punem la dispozitie o gama larga de produse prin intermediul carora sa iti creezi outfituri care sa te reprezinte. Ai dreptul de a te simti bine in ceea ce porti zi de zi si tocmai de aceea iti livram stare de bine la pachet.

In fiecare zi iti scriem pe blog! Da, tie! Cautam subiecte care stim ca te intereseaza, ne informam despre ele si iti scriem!

Premii

Cel mai bun magazin online de fashion din Romania (Fashionable by Google)

Iti trimitem newsletter! Vrem sa fii permanent la curent cu ofertele noastre si ne asiguram ca intotdeauna esti prima care afla!

 

Socializeaza cu noi

  http://www.facebook.com/newtfashion

 http://www.pinterest.com/newtro

 http://www.twitter.com/newtfashion 

 http://www.instagram.com/newtfashion